top of page

Pris Brewee

Klinisch psycholoog

Thema's: stress- en burn-out, vermoeidheidsproblemen, werkgerelateerde moeilijkheden, veerkracht, natuur- en wandelcoaching, loopbaancoaching, begeleiding bij maken van keuzes, ...

Doelgroep: (jong) volwassenen


Iets meer over mezelf:

Ik ben Pris (1986), woonachtig te Welle (Denderleeuw), mama van Elliot en partner van Bart. Ik ben een creatieveling, levensgenieter, optimist en heel gepassioneerd om te werken met mensen.

Ik heb Klinische Psychologie gestudeerd, en heb me nadien verder gespecialiseerd in veerkrachtcoaching en wandel-en natuurcoaching. Als kind ben ik opgegroeid met het bos in mijn achtertuin. Ik ben altijd al een natuurmens geweest. In de natuur kom ik tot rust, geniet ik, voel ik verbondenheid met alles om me heen en kom ik terug dichter bij mezelf. Even vertragen en met al je zintuigen de natuur ervaren, het heeft iets magisch. Het is mijn persoonlijke missie om mensen terug dichter bij zichzelf te brengen en bij wat ze ergens diep vanbinnen 'natuurlijk' al weten. Van daaruit wordt het immers veel makkelijker om gericht keuzes te maken en meer vitaliteit en flow te ervaren. De aanwezigheid van de natuur zorgt daarbij voor een extra dynamiek. Door dichter bij de natuur te staan, gaan we deze bovendien op een meer respectvolle manier bekijken en behandelen, wat meteen mijn tweede levensmissie omvat. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op pad te gaan!


Individuele sessie (~60 min): 70 euro

0474 78 59 43

Pris Brewee
bottom of page