top of page

Els Van Mulders

Klinisch psycholoog

Specialisatie: Integratieve therapie, Traumatherapie (EMDR)

Doelgroep: jongeren en volwassenen

Thematiek: identiteitsvragen, depressie, burn-out, trauma (EMDR), angsten, relaties, rouw en verlies eetproblematiek, hoogsensitiviteit, 

wandeltherapie, paardencoaching


In 2006 ben ik afgestudeerd als Licentiate in de Klinische Psychologie. Daarna heb ik allerlei opleidingen gevolgd binnen begeleiding en psychotherapie: kinder en jongerentherapie, Integratieve therapie (AIHP-VIVES), Counseling (Kern), Traumatherapie en EMDR (Kuleuven), paardencoaching, teamdynamiek.


Als psycholoog en als persoon vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen en nieuwe inzichten te krijgen of bestaande uit te diepen. Ieder deeltje helpt weer om samen met de client die puzzel te kunnen leggen en helpt opnieuw ook voor mijn eigen proces en zoektocht als psycholoog, therapeut en als mens. 

Mijn loopbaan is geëvolueerd doorheen de jaren. Ik heb 10 jaar gewerkt als psycholoog bij een overheidsdienst waar ik de medewerkers begeleid heb met moeilijkheden (burn-out, stress, depressie, angsten, relationele problemen, trauma, ...). Verder deed ik er projecten rond teamcoaching en leiderschapstrajecten.

In 2014 ben ik gestart als zelfstandig psycholoog in bijberoep en later in hoofdberoep voor 5 jaar.

Na mij deze jaren volledig in hoofdberoep te hebben verdiept in de kliniek en therapie, werk ik nu deeltijds bij een voorziening voor mensen met een mentale beperking. Dit is een job met een hart voor mensen.


Naast mijn werk ben ik mama van drie top zonen, tieners en heb ik een partner die steunend is en mee gaat in deze flow.


Mijn werk is wat ik graag doe, praten met mensen, het luisteren naar verhalen, even stilstaan en voor even samen op weg mogen gaan tot jij weer verder kan...


Individuele sessie (~60 min): 70 euro

EMDR (95 min): 95 euro

0496 56 99 22

Els Van Mulders
bottom of page