top of page

Tim Callebaut

Psycholoog

Doelgroep: jongeren en volwassenen - Sporters - Team

Thema's: Motivatie en prestatie coaching, mentale weerbaarheid en uithouding, angsten, herstel, mental coaching, team en leiderschapstrajecten


For all athletes, artists, entrepreneurs, get in touch and mentally prepare for your next big adventure.

In 2005 ben ik afgestudeerd als bedrijfspsycholoog. Ik werk sindsdien in de bedrijfswereld binnen HR waarbij ik al binnen verschillende domeinen gewerkt heb, maar waarbij ik naast de cijfermatige kant ook steeds ben bezig geweest met de werknemer en de mens op de werkvloer. Hierbinnen heb ik me beginnen verdiepen in wat drijft mensen, wat motiveert hen en kan hen doen opleven of beter doen presteren. Autonomie, betrokkenheid, deel uitmaken van iets en competentie dienen op een goeie manier ingezet te worden. Momenteel werk ik vooral rond innovatie, opleiding en motivatie.

Als kind ben ik steeds bezig geweest met voetbal tot op latere leeftijd. Daarnaast heb ik de laatste jaren de wereld van het hardlopen leren kennen en heb ik enkele marathons gelopen als uitdaging, als overwinning en als persoonlijke tocht of onder vrienden. Zo heb ik ook al enkele keren de dodentocht meegedaan en dan leer je ook je eigen krachten, doorzetting en valkuilen kennen. 

Vanuit de ervaring en goesting om bezig te zijn met mensen, met sport, met het motiveren en presteren heb ik de opleiding Sportpsychologie gevolgd via Barça Universitas. Verder volg ik ook een bijkomende opleiding sportpsychologie en mental coaching.

Van hieruit kan je bij mij terecht voor:

Peak - mental coaching by Tim Callebaut

For all those who are climbing and reaching for the top. Struggling, fighting back, working hard every day.

Are you climbing and looking to improve your mental preparation and focus to reach your goal?

Are you on the top and every detail counts to stay sharp and in your zone?

Or are you planning and getting ready to continue your journey and explore new horizons?


Individuele sessie (~60 min): 75 euro

0497 45 09 91

Tim Callebaut
bottom of page