top of page

Wendy Heymans

Lichaamsgericht therapeut

Massage:

Je kan genieten van 2 soorten massages:

  • relaxatiemassage

  • Zweedse massage

 

Een relaxatiemassage is de meest gekende massage. Deze massage is een ware weldaad voor lichaam en geest. Heel het lichaam wordt onder handen genomen door zachte bewegingen afgewisseld met knedende bewegingen. Een bijzonder doeltreffende manier om helemaal tot rust te komen.

 

De Zweedse massage, ook wel gekend als de klassieke massage, is krachtiger dan de relaxatiemassage. Deze werkt voornamelijk in op de bloeddoorstroming, is intensiever en verwijdert afvalstoffen. Ik raad je aan om voor en na de massage voldoende water te drinken. Er kunnen heel wat afvalstoffen worden vrij gemaakt. Dat kan tot hoofdpijn leiden als je niet voldoende vloeistof drinkt om die afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. 

Ik werk uitsluitend met biologische oliën.

Opgelet: als massagetherapeute geef ik enkel professionele massages. Voor erotische massages kan je bij mij NIET terecht. Bij pogingen tot seksuele handelingen of oneerbare voorstellen zal de behandeling onmiddellijk worden stopgezet en zal de Belgische wet worden toegepast.

Tarieven

Relaxatiemassage volledig lichaam - 60 min: 50 euro

Relaxatiemassage achterzijde lichaam - 30 min : 30 euro

Zweedse massage - 90 min: 65 euro

Je kan zowel met cash als met payconic betalen. 

 

Ben je op zoek naar een leuk belevingscadeautje? Geef een massage cadeau. Leuke cadeaubonnen ter plaatse beschikbaar of bel/mail even.


Yoga

Dit wordt in lessenreeksen aangeboden. Volg de site hier!


Yogastijlen:

Anusara Yoga

Plezier, speels, verdieping en inzicht in jezelf

 

Anusara Yoga is een fysieke yogavorm die zich kenmerkt door de non-stop beweging. Op het ritme van de ademhaling vloeit de ene houding in de andere.

Anusara Yoga is een dynamische vorm van yoga met veel oog voor een correcte uitlijning in de houdingen. In deze lessen hanteren we de Universal Principles of Alignment. Deze yogavorm stroomlijnt het lichaam. In iedere les zorgen we voor balans tussen intensiteit en rust. Je ervaart meer innerlijke rust en balans. In anusara yoga ervaar je de verbindende en transformerende kracht van yoga.

 

Hatha Yoga en Functional Yoga Flow

Beheersing, statisch, onthaasting en meditatief

De bekendste yogavormen met vooral niet-bewegende asana’s. Beheers je lichaam en evenwicht. Reduceer stress met meditatie.

Deze vormen van yoga zijn het meest gekend in de westerse wereld. Er wordt beweerd dat deze vorm de basis is waaruit alle andere yogastromingen zijn ontstaan.

Hatha yoga is de zon-maan-yoga. (Ha) Zon en (tha) maan komen samen en staan voor actie en verinnerlijking; ze vertegenwoordigen harmonie tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Beheersen van lichaam en adem staan centraal in deze lessen. 

Yin Yoga

Grensverleggend, diep, langzaam ontspannend en helend

Gaat over stretchen. Deze stijl pakt de dieper gelegen rugspieren aan en maakt het bekkengebied los. Perfect bij zittende beroepen.

Yin yoga is een trage en meer meditatieve vorm van yoga. De essentie is overgave. Iedere asana houden we 2 tot 5 minuten aan (geen paniek: je mag ook vroeger uit de houding komen). Hoofdingrediënt hier is ontspannen van spieren in de asana. De focus ligt in deze lessen op fascia (het bindweefsel). Door de verschillende poses verlengen we het bindweefsel in het lichaam en zorgen we zo voor meer souplesse. Yin yoga helpt letsels voorkomen en verbetert je gezondheid. Wie regelmatig oefent zal meer rust vinden en zal moeilijke situaties makkelijker het hoofd kunnen bieden. Deze vorm van yoga is voor iedereen toegankelijk en bijzonder ontspannend.


0477 65 92 02

Wendy Heymans
bottom of page