top of page

Lien Puttaert

Psychologisch Consulent

Thema’s: Zelfvertrouwen, faalangst, opvoedingsvragen, sociale vaardigheden, scheiding, moeilijkheden op school, …

Doelgroep: kinderen, jongeren, jongvolwassenen, ouders 

Kampjes: zie home pagina

 

Iets meer over mezelf:

Ik ben Lien. Ik heb toegepaste psychologie gestudeerd in Antwerpen en genoot voorafgaand van een studie in het secundair kunstonderwijs in Brussel. Tijdens mijn professionele carrière kreeg ik de kans om mijn vaardigheden uit te breiden, waaronder opleidingen als rots- en watertrainer. Daarnaast verdiepte ik me in geweldloos verzet en nieuwe autoriteit binnen opvoeding en onderwijs. Deze diverse achtergrond stelt me in staat om een breed scala aan ervaringen en kennis te integreren in mijn rol als psychologisch consulent.

 

Na 10 jaar bij een CLB te hebben gewerkt, ben ik nu twee schooljaren actief als ondersteuner voor kinderen met psychosociale moeilijkheden op een lagere school in Brussel.

De combinatie van mijn professionele ervaring en persoonlijke ervaring binnen oa mijn rol als mama, inspireert me om begeleiding te geven als psychologisch consulent.

 

Mijn benadering is laagdrempelig en oplossingsgericht. Ik begrijp dat het soms gewoon moeilijk is, dat je vastloopt of geen perspectief ziet. Ik sta klaar om te helpen en een luisterend oor te bieden.


gesprekssessie (~60 min): 70 euro


0474 64 00 78

Lien Puttaert
bottom of page