top of page

Lisse Van Assche

Klinisch psycholoog

Doelgroep: jongeren en volwassenen

Thema's: sombere gedachten, depressie, angsten, paniekaanvallen, stress, relatiemoeilijkheden, rouw, …

 

Iets meer over mezelf:​

Van jongs af aan ben ik een humaan persoon, ik ben en werk steeds graag met en voor mensen. Groeiend vanuit deze interesse, besloot ik mijn master in de klinische psychologie te behalen.

 

Mijn stage heb ik genoten in een centrum ambulante revalidatie. Tijdens deze ervaring begeleidde ik kinderen met ontwikkelingsstoornissen. Naast therapeutische begeleiding, werd ook mijn kennis in het psychodiagnostisch onderzoek verruimd. In dit multidisciplinair team, kreeg ik ook na afloop van mijn stage de kans om me verder te ontplooien als psycholoog.

 

Daarnaast behaalde ik mijn educatieve master in de gedragswetenschappen en de psychologie. Vanaf 2022 begeleid ik jongeren die het op sociaal, juridisch, pedagogisch of persoonlijk vlak moeilijk hebben. Dit om schooluitval en vroegtijdig schoolverlaten in het secundair onderwijs tegen te gaan. Verder kreeg ik hier de kans om me te verdiepen in het geven van modules rond sociale vaardigheden.

 

Naast mijn belangstelling in het werken met kinderen en jongeren, groeide ook mijn enthousiasme voor het werken met (jong)volwassenen.

 

Ik ben een jonge, gedreven en enthousiaste klinisch psychologe. Zowel jongeren, volwassenen en ouderen kunnen bij mij terecht voor een gesprek. Ik werk cliëntgericht met invloeden uit verschillende stromingen (cognitief-gedragsmatig, systemisch), afhankelijk van jouw noden en behoeften.

 

Laat ons samen de tijd nemen om stil te staan bij jouw verhaal, zodat andere perspectieven op gebeurtenissen, nieuwe inzichten en een nieuwe manier van denken jou op weg kan helpen naar verandering. We gaan samen op zoek naar wat jij nodig hebt om terug richting te geven aan je leven, wat jou vooruit kan helpen.


Individuele sessie (~60 min): 70 euro

0474 65 82 01

Lisse Van Assche
bottom of page